The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Over Dino Sport

Dino Sport is in 2016 opgericht door Colin Dijkhuizen en Jop Imhann. De twee oprichters zijn jeugdvrienden van elkaar, met elk een andere sportachtergrond. In 2014 kruiste hun pad elkaar. Met dezelfde motivatie en interesse werden ideeën uitgewisseld en zijn zij samen begonnen met sportactiviteiten in het basisonderwijs. Dit is het fundament geweest van Dino Sport.

Dino Sport schept een sportieve en veilige omgeving voor kinderen. Wij vinden dat kinderen zich fysiek en mentaal moeten kunnen ontwikkelen. Sporten, bewegen en leren; een unieke combinatie om kinderen een voorsprong en vaardigheden mee te geven voor heel hun leven.

Wij dragen actief bij aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat begint bij kinderen, waarbij sporten een actieve rol speelt in motivatie, gezondheid en geluk. Om dit te bereiken gebruiken we unieke lesmethodes om kinderen te stimuleren te gaan sporten. Door spelenderwijs thema’s te combineren met bewegen, geven wij kinderen een voorsprong in het leven.

Colin Dijkhuizen en Jop Imhann

Teamuitje zomer 2022

Wat doen we allemaal?

Bij Dino Sport staan bewegen, leren en plezier centraal. De kinderen leren spelenderwijs hun sportieve talenten kennen.

 

Je gaat aan de slag in het onderwijs, bij welzijnsinstanties en bij de kinderopvang. Hier geef jij gymlessen, begeleid je de sportieve tussen schoolse opvang, geef jij sport workshops, begeleid je sportdagen en nog veel meer.

 

Je kan zowel vast of flexibel bij Dino Sport aan de slag. Geef de dagen en tijden door dat jij kan werken en wij zoeken iets passends voor jou.

 

Met het Dino Sport team organiseren we twee keer per jaar een leuk teamuitje. Hier leer je jouw collega’s kennen. Er wordt gegeten en gedronken en mogelijk ook wel een klein beetje gefeest?!

Wil je deel uitmaken van ons mooie team? Solliciteer dan nu!

De mensen achter Dino Sport

Colin Dijkhuizen

Algemeen directeur

Alvin

Gymdocent

Freya

Gymdocent

Patrick

Gymdocent

Sebastian

Sportinstructeur

Jop Imhann

Financieel directeur

Lloyd

Sportinstructeur

Melizano

Sportinstructeur

Robin

Gymdocent

Silvana

Gymdocent

Ron Dijkhuizen

Mede oprichter & Hoofdinstructeur

Mick Stevelink

Manager Kinderopvang

Naomie

Sportcoördinator

Roy

Sportinstructeur

DinoSport.nl

Wil je meer te weten komen over Dino Sport? Bekijk dan onze website: dinosport.nl

Chat openen
Hoi! Wil je meer weten over onze vacatures? Start gerust een chat met ons via WhatsApp...